Španjolci tvrde

Posao je gotov, Real dovodi Bellinghama u rekordnom transferu

Marca piše da će ukupan iznos koji će Real isplatiti Borussiji biti 120 milijuna eura, što će Bellinghama učiniti najskupljim igračem u povijesti Reala.
Sport / Nogomet | 04. 05. 2023. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već smo se godinama navikli da je Real jedan od tih klubova koji obično obara rekorde u transferima. Od jutros ponovo na naslovnicama španjolskih sportskih novina se mogu pronaći naslovi koji potvrđuju kako je Jude Bellingham novi igrač Real Madrida. Marca i AS tvrde kako su Real i Borussia završili posao, točnije ne samo iznos odštete nego i dinamiku isplate.

"Real i Jude Bellingham gotovo su sve dogovorili, ostao je još samo već zakazani sastanak između Reala i Borussije kako bi se dogovorili detalji. Pregovori su u završnoj fazi", prenosi i Fabrizio Romano. Romano otkriva kako je Manchester City mladom Englezu ponudio višu plaću od Reala, ali je Bellingham bez obzira na to umjesto povratka u domovinu odabrao odlazak u Španjolsku.

Marca piše da će ukupan iznos koji će Real isplatiti Borussiji biti 120 milijuna eura, što će Bellinghama učiniti najskupljim igračem u povijesti Reala. Srušit će dosadašnjeg rekordera Edena Hazarda, kojeg je Real prije četiri godine doveo iz Chelseaja za 115 milijuna eura.

Engleski mediji tvrde kako će Jude primati 12 milijuna funti godišnje bruto i kako bi po dolasku u Real trebao postati važan kotačić u veznom redu uz Camavingu i Tchouaménija. Iako će prema najavama Real Madrid produžiti ugovore Luki Modriću i Toniju Kroosu. Iako se radi o mladom igraču Bellingham u svojim nogama ima 130 utakmica, 21 gol i 25 asistencija kao igrač Borussije, te 24 nastupa za seniorsku reprezentaciju Engleske.

Kopirati
Drag cursor here to close