Favoriti kiksali

Lideri Serie A i Bundeslige prosuli bodove

Juventus je ostao na prvoj poziciji Serie A, iako je kiksao protiv Empolija. Bayer Leverkusen je četvrti put ove sezone prosuo bodove, a još uvijek je neporažen u svim natjecanjima.
Sport / Nogomet | 27. 01. 2024. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na utakmici između Juventusa i Empolija, poljski napadač Milik je isključen u 18. minuti, te je tako gotovo cijelu utakmicu ostavio svoju momčad na cjedilu.

Dušan Vlahović je u 50. minuti doveo domaćine u vodstvo, dok je stvari na početak vratio Baldanzi pogodivši za 1:1, a to je bio i krajnji rezultat utakmice.

Sažetak utakmice OVDJE

Prethodno je Atalanta golovima Miranchuka i Scamacca svladala Udinese s 2-0.

Stara Dama je prva na ljestvici, ima dva boda više od Intera, ali i dvije utakmice više. Empoli je ostao na pretposljednjem mjestu.

Bayer Leverkusen je četvrti put ove sezone prosuo bodove, a još uvijek je neporažen u svim natjecanjima. Odigrali su "nulu" sa Borussijom Mönchengladbach.

Ostali su prvi na ljestvici s dva boda više od Bayerna.

Apotekari su u subotu objavili kako će ih pojačati napadač Borja Iglesias, koji dolazi iz Real Betisa. Iglesias dolazi na posudbu do kraja sezone, uz mogućnost ostanka ukoliko Bayer otkupi njegov ugovor.

Utakmica između Barcelone i Villarreala bila je posebna priča, Žuta podmornica je povela 2:0, Barcelona se preokretom vratila na 3:2, a Villarreal je s tri pogotka zaredom uzvratio i pobijedio 5:3.

Sažetak utakmice OVDJE

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close