La Liga

Barca kod kuće primila pet komada! Realu bodovi s Kanara

Villarreal je u utakmici punoj preokreta nanio visok poraz Barceloni na njezinom stadionu - glasilo je 5-3 za Žutu podmornicu!
Sport / Nogomet | 27. 01. 2024. u 20:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se ove sezone Villarreal dosta muči u Primeri, na gostovanju u Barceloni kao da su znali - budu li se samo branili, kući će praznih džepova.

Gosti su vodili 2:0, Barcelona je preokrenula na 3:2, a onda je uslijedio novi preokret.

Krenimo redom: Prvo su Gerard Moreno (41) i Ilias Akhomach (54) osigurali vodstvo Žute podmornice od 2-0.

Međutim, Gundogan (60), Pedri (68) i Bailly (ag, 71) bili su zaslužni za prvi potpuni preokret.

Villarreal se nije predavao pa je Goncalo Guedes (84) poravnao na 3-3.

Nastojeći ipak doći do tri boda na svom terenu, Barcelona je puno riskirala te su se u sudačkoj nadoknadi za nokaut pobrinuli Sorloth (90+9) i Morales (90+12). 

Sažetak utakmice OVDJE

Real Madrid je na Kanarima nakon preokreta svladao Las Palmas 2-1.

Aurelien Tchouameni ušao je s klupe i zabio udarcem glavom u 84. minuti za 2-1 u pobjedi koja je njegovu ekipu odvela na vrh LaLige u subotu.

Realu je nedostajalo ideja u bledom prvom poluvremenu jer su se mučili bez svog najboljeg strijelca LaLige Judea Bellinghama, koji je suspendiran nakon što je prošlog vikenda dobio svoj peti žuti karton u svojoj posljednjoj pobjedi protiv Almerije.

Las Palmas, koji je vikend započeo na osmom mjestu samo četiri boda od europskih mjesta, bio je čvrst u obrani i neutralizirao je Realove napadače Viniciusa Jr. i Rodryga.

Domaćin je poveo u 53. minuti kada je Javi Munoz ubacio iz blizine nakon što je Sandro probio s desne strane Antonia Rudigera.

Pogodak je probudio Real, a Vinicius Jr. je u 65. minuti izjednačio.

Realov pritisak bio je nemilosrdan i postigli su pobjednički pogodak u 84. kada je Toni Kroos izveo udarac iz kuta, a Tchouameni poentirao samo tri minute nakon ulaska u igru.

GOLOVI

U prvoj utakmici dana Real Sociedad i Rayo Vallecano odigrali su bez golova, kasnije navečer sastaju se Mallorca i Betis.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close