Zbog zadnje prilike na utakmici

Lewandowski ljut na Fatija

Madridski as piše da je vidno ljutiti Lewandowski najprije prišao do Torresa, a potom i do jednog od kapetana Jordija Albe kako bi mu izrazio svoje nezadovoljstvo. Navodi se kako je pak s Fatijem popričao u svlačionici i pozvao ga da bude pažljiviji
Sport / Nogomet | 24. 02. 2023. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle sezone su eliminirani u četvrtfinalu Europske lige. Ove rundu ranije, u play offu istog takmičenja. Manchester United je bio bolji u dvije utakmice, iako je u revanšu Barcelona vodila 1:0. Međutim, Manchester United je posebno u drugom dijelu nametnuo jak ritam u kojem je slomio otpor Barcelone.

Imali su Katalonci neke svoje prilike u drugom dijelu, čak i posljednju na utakmici Ferran Torres je centrirao, lopta je trebala ići na Lewandowskog, ali je Ansu Fati zahvatio loptu. Bolje rečeno skinuo ju je Poljaku s glave. Vidjelo se poslije utakmice kako Poljak upravo nešto govori svom suigraču, pokazujući kako je trebao tu loptu pustiti.

Madridski as piše da je vidno ljutiti Lewandowski najprije prišao do Torresa, a potom i do jednog od kapetana Jordija Albe kako bi mu izrazio svoje nezadovoljstvo.

Navodi se kako je pak s Fatijem popričao u svlačionici i pozvao ga da bude pažljiviji u ovakvim situacijama i svjesniji svoje okoline. Fati se ispričao, rekavši da je mislio da je on u boljoj poziciji.

Kopirati
Drag cursor here to close