Lisice u borbi za opstanak

Leicester otpustio Rodgersa

Rodgers ostavlja klub na pretposljednjem mjestu s dva boda više od posljednjeg Southamptona (meč manje) i bodom manje od Leedsa koji je prvi iznad zone ispadanja.
Sport / Nogomet | 02. 04. 2023. u 17:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet poraza u posljednjih šest utakmica. Uprava Leicestera je reagirala pa je odlučila smijeniti Brendana Rodgersa, jednog od najuspješnijih u povijesti ovog kluba.

Predsjednik Aiyawatt Srivaddhanaprabha rekao je da su nastupi i rezultati ove sezone bili "ispod zajedničkih očekivanja".

U izjavi je dodao: " S obzirom na prethodne rezultate očekivali smo kontinuitet i stabilnost, ali to izostalo. Uprava je reagirala jer sada moramo poduzeti mjere kako bismo u preostalih deset utakmica osigurali opstanak. Zadatak koji je pred nama u naših posljednjih 10 utakmica je jasan. Sada se moramo okupiti - navijači, igrači i osoblje - i pokazati staloženost, kvalitetu i boriti se da osiguramo svoje mjesto u Premiershipu", dodao je Srivaddhanaprabha.

Brendan odlazi kao jedan od najuspješnijih trenera u povijesti kluba. Vodio je momčad do trijumfa u FA kupu 2021., iste godine do trofeja Community Shielda, dva puta od tri završio je sezonu na visokom mjestu i vodio je klub u europskim natjecanjima, uključujući jedno europsko polufinale 2022. Klub napuštaju i pomoćnik Chris Davies te kondicijski trener Glenn Driscoll. Treneri Adam Sadler i Mike Stowell preuzet će vodstvo momčadi”, stoji u priopćenju Leicestera.

Rodgers ostavlja klub na pretposljednjem mjestu s dva boda više od posljednjeg Southamptona (meč manje) i bodom manje od Leedsa koji je prvi iznad zone ispadanja.

Kopirati
Drag cursor here to close