Serie A

Lazio gostujućom pobjedom protiv Spezije učvrstio drugu poziciju

Drugoplasirani sastav talijanskog nogometnog prvenstva Lazio u susretu je 30. kola kao gost svladao Speziju sa 3-0 (1-0).
Sport / Nogomet | 15. 04. 2023. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Domaći su bili bolji u prvih pola sata, ali promašili su dvije stopostotne prilike da bi za to bili kažnjeni kada je Ampadu u svom kaznenom prostoru srušio Felipea Andersona, a Immobile u 36. minuti iz kaznenog udarca doveo goste u vodstvo.

Felipe Anderon se odlično snašao u kaznenom prostoru domaćih u 52. minuti za 2-0, da bi Marcos Antonio iz protunapada u 89. minuti postavio konačni rezultat. GOLOVI

Lazio je ovom pobjedom stigao do učinka od 61 boda, 13 manje od vodećeg Napolija, ali osam više od treće Rome, devet od četvrtog Milana i 10 od petog Intera, sastava s kojima se bori za pozicije koje vode u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Spezia je i dalje 17. sa 26 bodova, četiri više od 18. Verone koja se nalazi u zoni ispadanja.

U prvoj utakmici 30. kola talijanskog nogometnog prvenstva Cremonese je na svom terenu svladalo Empoli sa 1-0 (1-0).

Jedini gol postigao je Dessers već u 4. minuti.

Ovo je druga uzastopna pobjeda Cremonesea u Serie A, a tek treća ove sezone pa se momčad i dalje nalazi na pretposljednjem mjestu ljestvice sa 19 bodova, sedam manje od 17. Spezije koja drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak, piše Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close