I Mourinho sudjelovao

Buran derbi, u svlačionici sukob

Gazzetta tako tvrdi da je sve započelo kada je Lazijev Alessio Romagnoli slavio ispred Romine svlačionice i tako isprovocirao reakciju Gianluce Mancinija.
Sport / Nogomet | 20. 03. 2023. u 08:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Derby della Capitale je očekivano ponudio puno varnica. Na terenu je bilo poprilično burno, sudac Massa je imao dosta posla. Podijelio je dva crvena kartona za Romine igrače i jedan za Lazio, a pocrvenjeli su i članovi stručnog stožera sa obje strane. Mourinho je zbog kazne utakmicu morao pratiti s tribina, ali to ga nije spriječilo da opet završi na naslovnicama.

Gazzetta tako tvrdi da je sve započelo kada je Lazijev Alessio Romagnoli slavio ispred Romine svlačionice i tako isprovocirao reakciju Gianluce Mancinija. Potonji je sunarodnjaka nazvao "govnom". Lotito je bio taj koji je razdvajao usijane glave, a tamo se našao i Mourinho koji je navodno dobio posebnu dozvolu od strane Talijanskog nogometnog saveza da može biti u svlačionici usprkos zabrani.

"Što gledaš‘", navodno je frustrirani Mourinho pitao Lotita koji je bio iznenađen što ga vidi tamo.

"Ja sam Lazijev predsjednik. Tko si ti? Ovo je moja kuća i ti ovdje ne bi smio biti", navodno je uzvratio Lotito.

Došlo je i do sukoba Luisa Alberta i Mourinhovog asistenta Salvatorea Fotija, a strasti je smirivao Romin direktor Tiago Pinto.

Kopirati
Drag cursor here to close