Definirati rokove

Lasić o radovima na stadionu: ''Radit će se istočna tribina sa poslovnim prostorima''

''Dobit ćemo na istočnoj tribini puno prostora s kojim ćemo izaći na tržite i gledati kreirati neko javno-privatno partnerstvo pa dobiti tribinu sa poslovnim prostorima i novim svlačionicama i klupskim prostorijama'', rekao je Lasić.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2022. u 17:08 Z. D. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nakon postavljanja hibridnog terena na stadionu Zrinjskog doći će i do još nekih promjena na Bijelom Brijegu, poput pomicanja travnjaka prema istočnoj tribini i natkrivanja zapadne tribine'', rekao je za Bljesak.info. predsjednik Uprave HŠK ''Zrinjski'' Denis Lasić.

Naveo je kako žele definirati rokove iz više razloga.

''Nama je jako važno postavljanje hibridnog terena, no tu ovisimo o Nogometnom savezu, odnosno izvođaču radova. Jedan sastanak je zakazan u petak jer želimo precizirati rokove da ne ulazimo u igrarije koje su se događale kod drugih stadiona, gdje se tereni rade pola godine'', poručio je Lasić.

Dodao je kako će glavni uvjet biti da se teren završi do 1. ožujka kako bi se izgubilo što manje domaćih utakmica.

Pojasnio je kako će Zrinjski u tom razdoblju aktivnosti preseliti u Rodoč.

''Istovremeno bismo ovaj travnjak prenijeli u kampus u Rodoču gdje bi imali trening centar, a uz to bismo i pomaknuli teren ka zapadnoj tribini i izvršili postavljanje nadstrešice na zapadnu tribinu'', dodao je Lasić.

Naveo je kako je sve to ''operativno izvedivo već ove zime'' te najavio jedan zanimljiv detalj.

''Samim tim pomicanjem dobit ćemo na istočnoj tribini puno prostora s kojim ćemo izati na tržite i gledati kreirati neko javno-privatno partnerstvo pa dobiti tribinu sa poslovnim prostorima i novim svlačionicama i klupskim protorijama koje bi bili unutar te tribine'', dodao je Laisć.

Kopirati
Drag cursor here to close