Možda i dočekamo

Travnjak na čekanju, Bijeli brijeg dobiva krov

Od utakmice protiv Borca prošlo je deset dana, a mašinerija se još uvijek nije pojavila na stadionu.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2022. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postavljanje hibridnih terena na stadionu Pod Bijelim brijegom još nije započelo, a podsjetimo, radovi su najavljeni nakon utakmice protiv Borca.

Od utakmice protiv Borca prošlo je deset dana, a mašinerija se još uvijek nije pojavila na stadionu.

Kako neslužbeno doznajemo, iz kluba su učinili sve što je u njihovoj moći kako bi se krenulo s izvođenjem radova, no kako je postavljanje hibridnih terena projekt Nogometnog saveza BiH, njihova riječ je zadnja.

No, doznajemo kako postavljanje hibridnih terena neće biti jedini radovi na stadionu Pod Bijelim brijegom jer će se raditi na rekonstrukciji, odnosno, natkrivanju zapadne tribine.

Stadion Pod Bijelim brijegom ušminkan je sa par sitnica kako bi HŠK Zrinjski uspio odigrati europske utakmice na domaćem terenu, no za gledatelje stadion nije uvjetan, s obzirom da je natkriven samo središnji dio Zapadne tribine (ne u cijelosti).

Ipak, ostaje za nadati se kako će radovi krenuti što prije kako klub ne bi zadesila ista sudbina kao npr. Veležova koji cijelu polusezonu nije zaigrao na svom stadionu i kako konačno vremenski uvjeti neće dirigirati broj ljudi na tribinama.

Kopirati
Drag cursor here to close