Navijači bi ga rado zamijenili

Lampard: Moramo vjerovati

Ovo je izuzetno izazovna situacija za nas, izlaz iz svega je samo rad. Još nas čeka devet utakmica, 27 bodova je u igri. Pritisak je tu, situacija je takva kakva jeste, ne možemo se pretvarati da je drugačija", tvrdi Lampard.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2022. u 10:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šest poraza u zadnjih sedam utakmica, 10 poraza u zadnjih 12 susreta, tako izgleda statistika velikog Evertona koji ove sezone, opasno pleše po rubu. Većim dijelom.

Probali su uobičajnom taktikom, jedan, drugi trener, jednostavno ne ide. Od veljače na klupi Evertona je Frank Lampard. Pod njegovim vodstvom Everton je savladao Brentford i Boreham Wood u FA Cupu, dok su u prvenstvu uspjeli pobjediti Leeds i Newcastle. Novi poraz je upisan u duelu sa direktnim konkuretnom Burnleyem. Comet je u 85. minuti zabio za 3:2 i situacija je opet neizvjesna. Burnley na 18. mjestu, koje vodi u Championship ima tek bod manje od Evertona na 17. poziciji.

Navijači su opet itekako nezadovoljni, nakon Rafe Beniteza sada žele odlazak i Lamparda, istog onoga čije su ime dozivali prije samo neka dva mjeseca.

"Pogreške su sastavni dio nogometa, no, mi smo previše griješili. I na svojoj i na suparničkoj polovici. Ovo je izuzetno izazovna situacija za nas, izlaz iz svega je samo rad. Još nas čeka devet utakmica, 27 bodova je u igri. Pritisak je tu, situacija je takva kakva jeste, ne možemo se pretvarati da je drugačija. Moramo vjerovati. Čekaju nas nova iskušenja, već u subotu Manchester United", rekao je Lampard nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close