Provalnici profesionalci

Kurt Zouma žrtva pljačkaša, uzeli mu 100.000 funti

Bila je to agresivna i organizirana banda, a kuća je bila skroz porazbijana. Kurt i njegova obitelj su proživjeli horor, bilo im je teško pričati o tome što se dogodilo.
Sport / Nogomet | 06. 12. 2023. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upadi i provale u kuće nogometaša, sportaša uopće nisu ništa novo. Nova i posljednja žrtva na Otoku je igrač West Hama Kurt Zouma. Provala se dogodila uoči susreta njegovog kluba protiv Crystal Palacea prošlog vikenda, a ono što je uznemirujuće je to što je cijela obitelj bila u kući. Incident je ostavio prisutne "izuzetno uznemirenima", navodi se u priopćenju na službenoj web stranici West Hama.

"Iako srećom nitko nije ozlijeđen, bilo je to traumatično iskustvo za braniča West Hama, njegovu suprugu i njihovu mladu obitelj", dodali su. Engleski mediji tvrde da je "organizirana banda" ukrala 100.000 funti u gotovini i nakitu u njegovom domu vrijednom tri milijuna funti u Essexu.

Jedan susjed kojeg su policajci posjetili u nedjelju rekao je da su provalnici bili prilično iskusni:

"Policajci su došli u nedjelju i rekli nam da su provalnici profesionalci, odnosno da nisu bili amateri. Rekli su da je provala bila u prizemlju i da se pripazi na to. Mislimo da su ušli kroz stražnji vrt. Imamo osiguranje na ovoj cesti, čuvara koji ovdje patrolira danonoćno i bio je parkiran tek nekoliko kuća niže kada se dogodila provala. Može vidjeti samo naprijed, pa ako nije vidio ništa, morali su ući straga."

Engleski The Sun navodi izjavu još jednog neimenovanog izvora koji tvrdi da je Zouma prošao kroz jako veliku dramu.

"Ovo je ekstremno zabrinjavajući napad i Kurt i njegova obitelj su traumatizirani. Bila je to agresivna i organizirana banda, a kuća je bila skroz porazbijana. Kurt i njegova obitelj su proživjeli horor, bilo im je teško pričati o tome što se dogodilo. Svi u klubu su odmah znali koliko je ovo ozbiljno jer inače ne bi propustio utakmicu. Ovo je užasno i svi u klubu mu nude punu podršku. Igrač i njegova obitelj su prestrašeni i ne žele ostati u kući. Već su pričali o selidbi. Kurt je obiteljski čovjek i u šoku je. Brine se kako će zaštititi obitelj", otkrio je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close