Veze li veze...

Kroos: Ronaldo sve plaća, a Modrić zatvara kavane

Nogometaš Real Madrida Toni Kroos odgovarao je na zanimljiva pitanja njemačkih novinara, ali i poznatih sportaša.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2022. u 14:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marca donosi veliki intervju veznjaka Tonija Kroosa, a zanimljivo je pitanje postavio Wolf Fuss, komentator njemačkog Sky Sportsa.

Kroos, Benzema, Cristiano Ronaldo, Modrić i Sergio Ramos odlaze na tulum. Tko bira mjesto, kakva glazba će svirati, tko će platiti izlazak, tko prvi odlazi kući, a tko zatvara birtiju?

"Benzema bira glazbu, što ne znači da je volim, haha. Plaća, naravno, onaj tko ima najviše novca, a to je Cristiano. Pretpostavljam da bih ja bio taj koji bi prvi otišao doma. Nisam previše od tih nekih izlazaka, ja bi ih radije sve pozvao kod sebe kući. Tko nam sad još nedostaje? Ramos i Modrić. OK, Ramos bira mjesto izlaska, a Modrić ga zatvara", rekao je kroz smijeh Kroos.

Pitanja su Kroosu postavljali i sportaši, među njima i Roger Federer. Roger je pitao Kroosa koji veznjak mu najviše paše na terenu kao suigrač.

"Ono što smo nas trojica (Casemiro, Modrić, Kroos, op.a.) imali u Madridu najbolje opisuje moj perfektan “match”. Casemiro je imao jasan zadatak. Sredina terena, počistiti centar. Luka i ja smo dva igrača koja se ne srame defenzivnih zadataka, a na drugu stranu, igramo puno nogometa, kontroliramo igru i okrećemo stvari u našu korist. Naše postavke i u obrani i u napadu bile su sjajne, sva trojica znala smo gdje se kretati i kako igrati, nismo trebali puno ni pričati, a sve bi znali. Casemiro i Modrić za mene su blizu perfekcije", kazao je Kroos.

Kopirati
Drag cursor here to close