Nije siguran

Čelnici Reala pozvali Tonija Kroosa na potpis ugovora, a on ih odbio!?

Toni Kroos je rekao kako misli da još nije došlo vrijeme za produženje ugovora, već je spreman pričekati sljedeće ljeto, kako bi se u klubu uvjerili trebaju li im njegove usluge ili ne, kako ne bi bio trošak.
Sport / Nogomet | 21. 06. 2022. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S pet osvojenih Liga prvaka, jedan je od najtrofejnijih igrača u Realovoj svlačionici.

No, za razliku, od recimo Luke Modrića, ovaj 32-godišnjak osim s Realom, taj je trofej osvojio i s minhenskim Bayernom, iz kojeg je 2014. godine stigao na Santiago Bernabeu za 25 milijuna eura.

Nakon što su potvrdili ostanak Luke Modrića barem još jednu godinu, potom i zgotovili transfer Antonija Rüdigera iz Chelseaja, sada su čelnici Reala htjeli osigurati još jedno iskusno ime.

Naime, Toniju Kroosu, odličnom 32-godišnjem njemačkom igraču, bez kojeg je Realov vezni red nezamisliv, sljedeće sezone istječe ugovor, pa su Perez i društvo htjeli ugovor produžiti već sada.

Međutim, bivši njemački reprezentativac rekao je kako misli da još nije došlo vrijeme za produženje ugovora, već je spreman pričekati sljedeće ljeto, kako bi se u klubu uvjerili trebaju li im njegove usluge ili ne, kako ne bi bio trošak.

On smatra da je najbolje da se vidi njegov učinak u sljedećoj sezoni te da na osnovu toga zajedno s klubom donese konačnu odluku.

Na ovaj način je Kroos pokazao da mu je Real ispred svega, te je poslao poruku klubu ako ga treba, bit će mu na dispoziciji, a ako ne bude potreban, otići će bez odštete...

To je skoro nezamislivo u današnjem svijetu nogometa gdje igrači glavom bez obzira 'lete' za višegodišnjim ugovorima i novcem.

Svjestan je Nijemac da Real u veznom redu mora dati priliku Eduardu Camavingi i Aurélienu Tchouameniju koje je Kraljevski klub prilično skupo platio, a prednost im je mladost i zasigurno velika ambicija jer su željni osvajanja trofeja.

Kopirati
Drag cursor here to close