Početna postava

Ancelotti: "Casemira, Kroosa i Modrića zovem Bermudski trokut"

"Ja Casemira, Kroosa i Modrića zovem 'Bermudski trokut' jer ondje nestaje lopta", izjavio je Ancelotti nakon susreta odigranog u Los Angelesu.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2022. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europski nogometni prvak Real Madrid pobijedio je sa 2-0 Juventusa u posljednjoj pripremnoj utakmici odigranoj u SAD nakon čega je trener Carlo Ancelotti potvrdio kako će kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić biti u početnoj postavi u nadolazećim službenim utakmicama.

"Ja Casemira, Kroosa i Modrića zovem 'Bermudski trokut' jer ondje nestaje lopta", izjavio je Ancelotti nakon susreta odigranog u Los Angelesu.

Bermudski trokut je geografski prostor u Atlantskom oceanu između Bermuda, Miamija i Portorika gdje su kroz povijesti zabilježeni nestanci brodova i zrakoplova.

Ancelottiju je utakmica s Juventusom, lani četvrtoplasiranom momčadi talijanskog prvenstva, poslužila kao generalna proba uoči europskog Superkupa koji će Real Madrid odigrati 10. kolovoza protiv njemačkog Eintrachta u Helsinkiju.

Napadač Karim Benzema zabio je za 1-0 u 19. minuti iz jedanaesterca dok je na konačnih 2-0 povisio ofenzivni Marco Asensio u 69. minuti.

Za "Kraljevski klub" su na sredini terena startali Modrić, Casemiro i Toni Kroos koji od 2015. godine igraju zajedno. Njima je bio priključen i veznjak Federico Valverde. Sva četvorica su travnjak napustila u 64. minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close