"Ne druži se"

Kritike na račun Šutala: "Pošaljite ga doma"

"Najskuplji branič u povijesti Ajaxa ne razgovara ni s kim u Ajaxu, ne druži se, ne pije kavu, samo razmišlja o tome kako da se vrati doma, u Zagreb", rekao je.
Sport / Nogomet | 10. 10. 2023. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što su Sportske novosti ranije pisale kriza nizozemskog velikana Ajaxa neviđeno je velika, a kritike nizozemskih medija i bivših igrača ne staju.

Prvo je na meti bio prva hrvatska ljetna prinova Jakov Medić, a sada je svoju porciju kritika i komentara dobio i najskuplje Ajaxovo pojačanje, hrvatski reprezentativac Josip Šutalo.

Bivši nogometaš i legenda Ajaxa Andy van der Meyde gostovao je na nizozemskoj televiziji u emisiji Veronica Offside i otkrio neke detalje o dosadašnjem životu Šutala u Amsterdamu.

"Najskuplji branič u povijesti Ajaxa ne razgovara ni s kim u Ajaxu, ne druži se, ne pije kavu, samo razmišlja o tome kako da se vrati doma, u Zagreb", rekao je.

Na njegove navode nadovezao se još jedan gost emisije, slavni trener Dick Advocaat.

"Pošaljite ga doma, vidite koliko novca možete dobiti za njega, ne može se ovako nastaviti", nadodao je Advocaat.

Ovakve pojačane kritike stižu nakon najgoreg starta Ajaxa u povijesti Eredivisie, gdje nizozemski velikan nakon šest odigranih utakmica ima samo pet bodova, te se nalazi na šesnaestom mjestu.

Šutalo nije igrao u posljednjem porazu od AZ Alkmaara, a zamijenio ga je upravo Jakov Medić, koji se također nije proslavio. Podsjetimo, Šutalo je u Ajax stigao prošlog ljeta u transferu vrijednom 20.5 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close