Slavlje u stožeru

Srebreni Kramarić uplovio u 31. godinu

Nogometaš Hoffenheima Andrej Kramarić skromno je s kolegama iz reprezentacije uz slavljeničku torbu proslavio 31. rođendan.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2023. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska nogometna reprezentacija je sinoć nakon izvođenja jednaesteraca izgubila od Španjolske u finalu Lige nacija te je momčad izbornika Zlatka Dalića na kraju osvojila drugo mjesto i svoju treću medalju na velikim natjecanjima u njegovom mandatu.

Iako su se svi nadali drugačijem ishodu, srebrna medalja itekako je razlog za slavlje, a slavljem je sinoć obilježena i još jedna važna prigoda, piše Gloria.hr

Naime, nogometaš Hoffenheima Andrej Kramarić skromno je s kolegama iz reprezentacije uz slavljeničku torbu proslavio 31. rođendan.

Tortu mu je uručila najpoznatija dama hrvatskog nogometa, team menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije, Iva Olivari. Andrej je zatim puhao svijećice.

Bila je ovo sjajna godina za Kramarića. Osim osvojenog srebra u finalu Lige nacija i bronce na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, ispisao je povijest kada je postao prvi Hrvat sa stotinu golova u povijesti Bundeslige.

U povijesti Bundeslige tek je 55. igrač sa stotinu golova, sedmi stranac te treći igrač Hoffenheima, uz Ibiševića i Kuranyija.

Nakon proslave s Vatrenima, Andrej će sigurno rođendan proslaviti uz svoje najmilije - suprugu Miju i jednogodišnjeg sina Viktora koji su mu najveća podrška i motivacija. Sada za Andreja slijedi nekoliko tjedana zasluženog odmora, a planira se obiteljsko putovanje na Maldive, a zatim po hrvatskoj obali.

Kopirati
Drag cursor here to close