Jedni ga kude, drugi hvale...

Kovačić i Lukaku kao da nemaju istog trenera!

"On vidi neke stvari koje kod drugih trenera nisam primjećivao. Mislim da mi je on dao najbolji savjet u karijeri. Taj da budem miran, nekad kad dođem pred 16 metara", kaže Kovačić za Tuchela.
Sport / Nogomet | 31. 12. 2021. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mateo Kovačić i Romelu Lukaku, zvijezde Chelseaja, različito gledaju na ulogu trenera Thomasa Tuchela u njihovim karijerama. Dok popularni Kova ima samo riječi pohvale za njemačkog stratega, ubojiti Belgijanac odaje dojam frustriranog nogometaša.

Je li Thomas Tuchel najbolji trener na klupskoj razini u njegovj karijeri, pitao je Kovačića novinar Nove TV.

"Pa je i to s dosta velikom razlikom po meni. Imamo dosta dobar odnos. On vidi neke stvari koje kod drugih trenera nisam primjećivao. Mislim da mi je on dao najbolji savjet u karijeri. Taj da budem miran, nekad kad dođem pred 16 metara osjećao sam se nervozno i to napravim jako brzo, a kod njega se smirim i to je stvar koju jako puno radimo", otkriva Mateo Kovačić.

S druge strane, Kovačićev klupski suigrač Lukaku 'raspalio' je po treneru Chelseaja.

"Fizički sam dobro. Ali nisam zadovoljan situacijom u Chelseaju. Tuchel je odlučio igrati s drugim sustavom. Neću odustati, bit ću profesionalac. Nisam zadovoljan situacijom, ali sam profesionalac i sada ne mogu odustati", rekao je belgijski centarfor.

Prethodno je Lukaku u dvije sezone odigrao 95 utakmica u dresu Intera i zabio 64 gola.

On i dalje sanja o Interu i povratku u Italiju.

"Sada je pravi trenutak da iskažem svoje osjećaje. Uvijek sam govorio da mi je Inter u srcu. Znam da ću se tamo vratiti, zaista se nadam tome. Zaljubljen sam u Italiju, ovo je pravi trenutak da kažem istinu. Želim se ispričati navijačima Intera jer će ono što su uradili za mene ostaviti uvijek u mom srcu. Zaista se nadam da ću se vratiti, ali dok sam još uvijek na vrhuncu", rekao je Lukaku u razgovoru za Sky Sports.

Kopirati
Drag cursor here to close