Kapetan Mateo

Kovačić dobiva pohvale za svoje izvedbe

Mateo Kovačić još jednu utakmicu predvodio je svoj Chelsea kao kapetan, nakon što je to uspješno odradio protiv Borussije u Ligi prvaka, s istim učinkom nastavio je i u Premier ligi.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2023. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Golovima Chilwella, Havertza i Kovačića Chelsea je došao do jako važne pobjede u domaćem prvenstvu na teškom gostovanju kod Leicestera.

Kovačić koji je još jednom bio kapetan svog tima u odsustvu Azpilicuete i Thiaga Silve, bio je oduševljen pobjedom, ali i svjestan da Chelsea mora puno još toga odraditi do kraja sezone.

"Naravno da je lijepo zabiti i jako sam sretan da mogu pomoći timu, ali za mene je najvažnije da imamo tri boda", rekao je senator Vatrenih nakon utakmice.

"Bila je to izazovna utakmica protiv Leicestera, mislim da smo u proteklih tjedan dana pokazali karakter i došli do tri jako važne pobjede. Cilj nam je da sada nastavimo s ovakvim izvedbama i budemo konstantni kako bi napredovali na tablici", poručuje Mateo, prenosi HRT.

Video: Leicester v Chelsea (1-3) | Highlights | Premier League

Iako se u zadnja dva tjedna spominjao odlazaka Kovačića iz Chelseaja, izgleda da Graham Potter ozbiljno računa na hrvatskog veznjaka, a svjedoče tome i pohvale nakon još jedne odlične izvedbe.

"Kovačić je fantastičan tip. Obožavamo ga. Nevjerojatno je važan igrač za Chelsea", kaže Potter.

Dobio je Kovačić mnoštvo pohvala nakon svoje izvedbe, koju je okrunio golom, ali on je smiren i poručuje da trenutno Chelsea nije na razini kakvoj treba biti s obzirom na igrače i potrošeni novac.

"Mi znamo da moramo još raditi jer trenutno nismo u dobroj poziciji, ali olakšava kada znamo da osvajamo bodove i poboljšavamo naše izvedbe", zaključuje Kovačić.

Kopirati
Drag cursor here to close