Hat trick Immobilea

Korak nazad Napolija, Roma se provukla

U prvom nedjeljnom susretu Lazio je u gostima s 4:1 svladao Genou, a najzaslužniji je bio Ciro Immobile koji je upisao hat trick.
Sport / Nogomet | 10. 04. 2022. u 20:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korak unazad napravili su nogometaši Napolija u borbi za naslov prvaka. Mogao je Napoli preuzeti vrh tabele prije večerašnjeg susreta Torina i Milana, ali je Fiorentina pokvarila planove domaćeg sastava. U dvoboju 32. kola, na domaćem terenu, poraženi su 2:3.Fiorentina je povela golom Gonzaleza na ulasku u tridesetu minutu. Dries Mertens je dobio priliku u 56.minuti, samo dvije poslije je na semaforu stajalo 1:1. Baš je Mertens pogodio.

Na isti način je uzvratio Francuz Ikone na drugoj strani. U igru je ušao u 65. minuti, a pri prvom dodiru s loptom postiže gol za vodstvo gostiju. Kada je Arthur Cabral u 72.minuti povisio na
1:3 bilo je jasno kako će Napoli teško do bodova. Nadu je probudio Osimhen osam minuta prije kraja, ali je sve ostalo na tome. Ovo je Napoliju drugi domaći poraz u zadnja tri susreta na domaćem terenu.

Atalanta je također izgubila ali za razliku od Napolija u gostima. Iako se za stadion Mapei može reći da baš i nije gostujući s obzirom je Atalanta neke europske utakmica igrala kao domaćin baš tu. Oba pogotka za domaćina postigao je Hamed Traore, u 24. i 61. minuti, dok je tek na kraju kada je sve bilo jasno Muriel postigao počasni pogodak za 2:1.

Još jedan gol je došao u završnici, ali ovaj bio pobjedonosni. Becao je poslao loptu u mrežu domaćih za trijumf Udinesea 1:2. Prethodno su gosti poveli preko Gerarda Deulofeua u 35. minuti, a onda je Thomasa Henry obradovao domaće navijače tri minute prije kraja. Na kraju je Venezija upisala šesti uzastopni poraz.

U prvom nedjeljnom susretu Lazio je u gostima s 4:1 svladao Genou, a najzaslužniji je bio Ciro Immobile koji je upisao hat trick.
Immobile je tresao mrežu Genoe u 45.minuti, 63 i na kraju u 76.minuti. Zanimljivo i taj jedan gol koji su uspjeli postići domaći igrači je ustvari autogol Patrica.

Roma je u posljednjih deset minuta napravila preokret kontra Salernitane. Perez i Smalling su u četiri minute poništili prednost gostiju koju je osigurao Radovanović.

Kopirati
Drag cursor here to close