Nervozan i izgubljen

Kompilacija promašaja: Najveće pojačanje Liverpoola na "stupu srama"

Propustio je Nunez nekoliko sjajnih prilika za pogodak, a onda sve još više uprskao crvenim kartonom, što se jasno moglo vidjeti u kompilaciji koju je objavio jedan od navijača Liverpoola na Twitteru.
Sport / Nogomet | 16. 08. 2022. u 16:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Darwin Nunez

U premijernom susretu pred domaćom publikom nogometaši Liverpoola osvojili su samo bod. Odigrali su 1:1 protiv Crystal Palacea, a od 57. minute dvoboja igrali su s igračem manje.

Darwin Nunez, najveće ovosezonsko pojačanje, nasjeo je na provokaciju protivničkog igrača i odugrnuo ga prsa o prsa.

Član gostujućeg sastava Joachim Andersen bio je dovoljno iskusan i mudar, odmah se uhvatio za lice i pao na pod, što je bilo i više nego dovoljno da sudac izvadi crveni karton i Nuneza pošalje na put prema svlačionici.

Anderson je često provocirao napadača Redsa, što se može pogledati OVDJE.

No kroz cijeli tijek susret urugvajski je nogometaš odisao nervozom. Propustio je nekoliko sjajnih prilika za pogodak, a onda sve još više uprskao crvenim kartonom, što se jasno moglo vidjeti u kompilaciji koju je objavio jedan od navijača Liverpoola na Twitteru.

Nije ovo sjajan početak za napadača kojeg su platili 75 milijuna eura, ali imat će i više nego dovoljno prilika pokazati je li bio vrijedan tog iznosa i povjerenja uprave Redsa.

Kopirati
Drag cursor here to close