Mané i De Ligt nisu svjetska klasa

Mlađi Rummenigge kritizirao Salihamidžića

Pisalo su uveliko o Bayernovim pojačanjima. O tome kakav je posao napravila uprava kluba i uglavnom su se mnogi slagali s konstatacijom kako je dobar posao napravljen bez obzira na odlazak Lewandovskog.
Sport / Nogomet | 03. 08. 2022. u 00:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pisalo su uveliko o Bayernovim pojačanjima. O tome kakav je posao napravila uprava kluba i uglavnom su se mnogi slagali s konstatacijom kako je dobar posao napravljen bez obzira na odlazak Lewandovskog. Mané, de Ligt, Mazraoui, Gravenberch, Mathys Tel su igrači koji su došli u prelaznom roku u Bayern.

I kod velike većine nije bilo nekih zamjerki na rad prije svega Hasana Salihamidžića, međutim neki se posljednje vrijeme znaju javiti. Jedan od njih je Michael Rummenigge, nekadašnji igrač kluba iz Münchena, ali javnosti ipak poznatiji kao mlađi brat velikog Karl-Heinza Rummeniggea. Michael je oštro kritizirao baš Salihamidžića i njegov izbor novih igrača.

Nekadašnji napadač koji je za Bayern u 152 nastupa zabio 44 gola rekao je da - unatoč poštovanju koje ima prema Manéu i De Ligtu - "niti jedan od njih nije igrač svjetske klase" Ocjenjujući Bayernove transfere u svojoj kolumni u Sportbuzzeru, naglasio je da je više skeptičan prema De Ligtu, više nego prema Manéu.

"De Ligt ima samo 22 godine, ali njegove posljednje tri sezone s Juventusom za njega su bile izgubljeno vrijeme. Nije se nastavio razvijati onako kako su svi očekivali nakon žestokog početka karijere u amsterdamskom Ajaxu. Mislim da je vrlo odvažno sada ga proglasiti Bayernovim šefom obrane".

Po mlađem Rummeniggeu će Mané biti dobar za Bundesligu, on ga ne vidi na "apsolutno vrhunskoj razini u dobi od 30 godina". Nadalje, drži da bi se Jürgen Klopp više borio da ga zadrži na Anfieldu da su stvari bile drugačije. Tek je Michael pohvalio Marokanca Mazraoui odnosno njegov dolazak u Bayern tvrdeći kako bi dolazak Mazraouia mogao razviti u pravi kraljevski transfer. Malo me podsjeća na bivšeg igrača Dortmunda Achrafa Hakimija, koji sada igra za PSG.

Kopirati
Drag cursor here to close