Za produžetak nade

Kodro: Došli smo da pobijedimo

"Izgledaju mi čvrsto i jako, brane se i napadaju u bloku, imaju dobar pritisak prema gore. Jaki su iznošenju lopti", naglasio je Kodro
Sport / Nogomet | 11. 09. 2023. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije bilo idealno, ali osvojena su tri boda. Savladan je Lihtenštajn, danas slijedi novo iskušenje. I utakmica koja bi mogla pokazati opet koliko ova reprezentacija može u ovom trenutku.

Island je trebao biti kandidat za jedno od dva mjesta skupine J, ali je u ovo trenutku samo slabiji Lihtenštajn. U zadnje tri utakmice, tri poraza, redom Slovačka, Portugal, Luksemburg. Reprezentaciji BiH trebaju tri boda da bi se približila drugom mjestu, precizniji da budemo, vrlo vjerojatno nakon večerašnjih utakmica izabranici Mehe Kodre bi mogli doći na bod Luksemburgu. Pod uvjetom da savladaju Island.

"Gledali smo njihove utakmice u kvalifikacijama, izgledaju čvrsto. Imaju zanimljive igrače i mogu nam napraviti problem ako im ostavimo prostora. Tu ih moramo zaustaviti. Neće biti lako, ali došli smo da odigramo kvalitetan meč i da pobijedimo. Izgledaju mi čvrsto i jako, brane se i napadaju u bloku, imaju dobar pritisak prema gore. Jaki su iznošenju lopti. Mislim da neće odustati od svog načina igranja, iako im nedostaje lijevi stoper. Kapiten Gudmundsson im je jako dobar igrač. Imamo i mi naše "oružje" i jake strane", poručio je u najavi utakmice izbornik Meho Kodro.

Kopirati
Drag cursor here to close