FA pokrenuo postupak

Kloppu prijeti kazna

"Poludio sam u tom trenutku, nisam ponosan na svoju reakciju. Zaslužio sam crveni karton, moje ponašanje u toj situaciji nije prihvatljivo", izjavio je 55-godišnji Nijemac.
Sport / Nogomet | 19. 10. 2022. u 00:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crveni karton koji je zaradio u završnici derbija, Jürgen Klopp bi mogao dodatno platiti Nijemac je isključen u 86. minuti utakmice s Manchester Cityjem zbog ulaska u teren dok je igra bila u tijeku. Klopp je burno reagirao nakon što suci nisu dosudili prekršaj Bernarda Silve nad Salahom. Klopp se poslije utakmice ispričao, ali to nije sve.

"Poludio sam u tom trenutku, nisam ponosan na svoju reakciju. Zaslužio sam crveni karton, moje ponašanje u toj situaciji nije prihvatljivo", izjavio je 55-godišnji Nijemac protiv kojeg će engleski FA pokrenuti postupak zbog crvenog kartona.

Klopp je još malo komentirao utakmicu protiv Manchester Cityja izdvojivši Joea Gomeza, Virgila van Dijka, ali i Jamesa Milnera koji su po Jürgenu odradili sjajan posao u obrani.

"Prilično sam siguran da je prije utakmice puno ljudi mislilo: "Oh, James Milner protiv Phila Fodena", ali Milner je odigrao nevjerojatnu utakmicu. Pohvale zaslužuje i Joey, ta desna strana bila prilično dobra. Gomez i Virgil van Dijk znalački su se nosili s Haalandom, Thiago je izolirao Kevina de Bruynea, ovaj nije mogao osigurati prave lopte za Norvežanina.

Kopirati
Drag cursor here to close