Nakon poništenog gola

Guardiola: Nažalost, to je Anfield

"Ovo je Anfield, svaki put kad dođete ovdje u posljednje vrijeme, nažalost ovo je Anfield", rekao je Guardiola za BBC Radio 5 Live.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2022. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrala se 53. minuta velikog derbija, na Anfieldu, kada je poništen gol Manchester Cityja, odnosno Phila Fodena nakon pregledavanja VAR-a. Pep Guardiola je reagirao poprilično burno, nakon čega je stigao odgovor navijača Liverpoola koji su počeli gađati Španjolca kovanicama, čašama pive. ali ga nisu pogodili.

"Ovo je Anfield, svaki put kad dođete ovdje u posljednje vrijeme, nažalost ovo je Anfield", rekao je Guardiola za BBC Radio 5 Live.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, ali ovo je utakmica u kojoj se greške kažnjavaju. Pogriješili smo, ne možemo primiti takav gol i zato smo izgubili utakmicu.

"Mi smo igrali da pobijedimo Liverpool, definitivno smo igrali za to. Sudac je kod našeg gola rekao igraj dalje, igraj dalje, igraj dalje, ovakvih faulova je bilo tisuću, a ovaj je bio pod povećalom zato što smo zabili gol. Pa su poništili jer smo zabili gol, inače ne bi bio poništen."

Govoreći za BBC Match of the Day, Guardiola je dodao: "Moramo odigrati savršenu utakmicu, a nismo, pogriješili smo, nadamo se da ćemo u budućnosti moći naučiti, ali ovakve momčadi natječu se i u Ligi prvaka, i kažnjavaju kad griješite."

Pa se vratio sucima:

"Bit ću jasan, takvi se startovi stalno događaju tako, onda ne možete poništiti gol. Posebno ako tako odlučite u prvom trenutku. Greška, greška, greška... Ali znate, ovo je Anfield."

Kopirati
Drag cursor here to close