Menadžer Reedsa opleo po WAR-u i sucima

Klopp: To je bilo bezobzirno i nedopustivo

"To je bilo bezobzirno i nedopustivo, uopće nema rasprave. Neki drugi sudac i neki drugi VAR sigurno bi reagirali drugačije.Jasno je da su dvije spomenute situacije utjecale na utakmicu, no West Ham se na kraju izborio za tri boda.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2021. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

West Ham je najveća priča dosadašnjeg dijela Premiershipa. David Moyes je sa svojim momcima uspio prekinuti niz Liverpoola od 25 uzastopnih utakmica bez poraza u svim natjecanjima i trenutačno je treći na tabeli. Ipak, dosta polemike je bila na Otoku zbog prvog gola kojeg je postigao West Ham ili bolje rečeno, kojeg je primio Alisson. Klopp je čvrsto uvjeren kako su dvije odluke odlučile pobjednika, kako su bile na štetu njegove momčadi.

"To je bilo bezobzirno i nedopustivo, uopće nema rasprave. Neki drugi sudac i neki drugi VAR sigurno bi reagirali drugačije.Jasno je da su dvije spomenute situacije utjecale na utakmicu, no West Ham se na kraju izborio za tri boda. Nisu oni odgovorni za odluke koje je donio VAR. Čak ni ne znam tko je bio VAR. Ali znam da si je glavni sudac (Craig Pawson, nap. a.) olakšao posao. Rekao je ‘vidjet ćemo što što kaže VAR‘, a onda su zaključili da situacija nije čista i jasna. Doista čudno.

Kad je olakšao dušu oko suđenja, Klopp je ocijenio da je Liverpool izgubio previše lopti i poklanjao suparniku kontre.

"Na 1:1 smo ih imali tamo gdje smo htjeli, a onda kao da smo izgubili strpljenje. Kad treba donijeti loptu u kazneni prostor u kojem je osmorica ili devetorica igrača, jasno je da ćete pokušavati i pokušavati. A mi nismo bili strpljivi" dodao je Klopp 

Liverpool će nakon reprezentativne stanke 20. studenoga ugostiti Arsenal, a tri dana nakon toga ih u Ligi prvaka čeka domaći okršaj s Portom.

Kopirati
Drag cursor here to close