Emocije

Klopp i Simeone razriješili sve nedoumice oko spornog rukovanja

Trener Atletica Diego Simeone odjurio je s terena nakon kraja utakmice u Madridu bez rukovanja s kolegom na drugoj strani Jurgenom Kloppom, no argentinski stručnjak odbacio je sve tvrdnje da se radilo o nepoštivanju protivnika
Sport / Nogomet | 02. 11. 2021. u 17:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U trećem kolu skupine B Lige prvaka Liverpool je na gostovanju u Madridu svladao Atletico 3:2, sutra je domaćinstvo zamijenjeno i Redsi kod kuće dočekuju Španjolce.

Liverpool s pobjedom može osigurati i osminu finala dva kola prije kraja, ima devet bodova na čelu skupine, Atletico i Benfica imaju po četiri, a Milan je posljednji bez boda.

Trener Atletica Diego Simeone odjurio je s terena nakon kraja utakmice u Madridu bez rukovanja s kolegom na drugoj strani Jurgenom Kloppom, no argentinski stručnjak odbacio je sve tvrdnje da se radilo o nepoštivanju protivnika, prenosi HRT.

''Treneri se na različite načine nose s emocijama. U Engleskoj možda smatraju da je rukovanje sportska, džentlmenska gesta, ali ja smatram da to nije tako. Ne volim biti "fake" i slijedim svoje osjećaje. Ne poznajem Kloppa osobno, ali on je sjajan trener'', rekao je Simeone na konferenciji za medije.

Klopp je također "spustio loptu na zemlju".

''Poštujem ga zbog svega što radi. Ne poznajemo se dobro, ali ne mogu ga više poštivati. S Atleticom radi fantastične stvari, a da sam znao da se ne rukuje nakon utakmice, a nisam znao, ne bih ni pokušao. Probao sam i mahao pa i gestikulirao, to nije bilo potrebno s moje strane. Nisam bio sretan s time. Sada kada znam da to ne radi, nema problema. Rukovali smo se prije utakmice, pa se ne trebamo poslije'', zaključio je trener Redsa.

Kopirati
Drag cursor here to close