Oproštaj

Klopp: Mane će zauvijek ostati legenda Liverpoola

''Odlazi iz kluba s našim poštovanjem i ljubavlju. Odlazi sa statusom najvećih''.
Sport / Nogomet | 23. 06. 2022. u 07:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters / Klopp: Mane će zauvijek ostati legenda Liverpoola

Sadio Mane napustio je Liverpool nakon šest godina, za Redse je odigrao preko 250 utakmica, a postigao je 120 golova. S Liverpoolom je ostvario ogromne uspjehe,a od njega su se u sada već bivšem klubu oprostili biranim riječima.

''Odlazi jedan od najvećih igrača Liverpoola u povijesti. Moramo dati do znanja svima koliko je ovo značajno. Odlazi iz kluba s našim poštovanjem i ljubavlju. Odlazi sa statusom najvećih. Odlazi u trenutku kada je jedan od najboljih na svijetu. Ne smijemo žaliti za time što gubimo, već moramo slaviti sve ono što nam je dao u ovih šest godina'', rekao je trener Redsa, Jurgen Klopp.

Mane je u Liverpool došao 2016. godine iz Southamptona, a od tada je osvojio Premier ligu, Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo, UEFA Super kup, FA kup i Carabao kup, prenosi HRT.

''Golovi koje je zabio, trofeje koje je osvojio, on je legenda, ikona Liverpoola. Poštujem njegovu odluku i potpuno sam siguran da će to i naši navijači podržati. Želimo mu svu sreću, u svakoj utakmici koju će igrati osim u onim protiv nas'', zaključio je Klopp.

Mane je u posebnoj poruci navijačima Liverpoola poručio kako je ov bio plan od početka, otići u dobrim, prijateljskim odnosima: ''Poslao sam dugu oproštajnu poruku svima, to je normalno. Bili su tužni kao i ja, ali to je dio života i moramo to prihvatiti. Bilo je odlično u klubu, u svlačionici''.

Podsjetimo, Mane je danas i službeno posao novi igrač Bayerna. Njemački prvak njegove usluge je platio 40 milijuna eura, a ugovor je potpisan na tri godine.

Kopirati
Drag cursor here to close