Oduvijek je to želio

Sprema se šok na Anfieldu: Sadio Mane odabrao novi klub

Nekadašnji igrač Metza, RB Salzburga i Southamptona prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, ali Liverpool bi za njega mogao dobiti dvostruko više.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2020. u 23:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Sadio Mane navodno oduvijek želi doći u Real Madrid

Na prvi pogled iznenađujuća informacija dolazi iz pera novinara uglednog France Footballa.

Prema njihovim napisima, Sadio Mane je odabrao novi klub u kojemu želi nastaviti karijeru.

Napadač Liverpoola oduvijek je htio igrati za madridski Real te je on to obznanio i upravi Redsa, a pregovori su prema France Footballu već počeli.

Iako Englezi svim silama žele na Anfieldu zadržati senegalskog polivalentnog ofenzivca, teško da će se to i dogoditi ako 28-godišnjak samo želi na Santiago Bernabeu.

Nekadašnji igrač Metza, RB Salzburga i Southamptona prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, ali Liverpool bi za njega mogao dobiti dvostruko više.

Naravno, pitanje je kako će se ovo sve odigrati s obzirom na panedmiju koronavirusa, ali France Football se sigurno ne bi tek tako izlazio s ovako bombastičnim informacijama, iako dodaju da se za ovaj posao "trebaju poklopiti planeti".

Senegalski reprezentativac je već ranije otkrio, tvrdi njegov suigrač Naby Keita, kako "ne želi karijeru završiti u Liverpoolu", a Los Blancosi su jedina momčad kojoj se želi pridružti.

O njemu je već ranije biranim riječima govorio Zinedine Zidane koji ga je htio dovesti prije dvije godine.

Kopirati
Drag cursor here to close