Novi ugovor

Sadio Mane iz LIverpoola odlazi godinu dana prije isteka ugovora

Mane je u Liverpoolu proveo šest godina (2016–2022), a iz kluba odlazi godinu dana prije isteka ugovora. Za "Redse" je odigrao 269 utakmica i zabio je 120 golova.
Sport / Nogomet | 22. 06. 2022. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dosadašnji napadač Liverpoola Sadio Mane (30) u srijedu je potpisao trogodišnji ugovor sa Bayernom, a vrijednost transfera je 40 milijuna eura.

Mane je u Liverpoolu proveo šest godina (2016–2022), a iz kluba odlazi godinu dana prije isteka ugovora. Za "Redse" je odigrao 269 utakmica i zabio je 120 golova. On je treće pojačanje Bayerna ovog ljeta, nakon što su ranije iz Ajaxa stigli Ryan Gravenberch i Noussair Mazrouai. 

"Vrlo sam sretan što sam napokon u Bayernu. Imali smo puno razgovora i od početka sam osjetio interes ovog velikog kluba. Zbog toga nije bilo dvojbe i ovo je pravo vrijeme za izazov. Želim puno postići s Bayernom", izjavio je Sadio Mane.

Generalni direktor Bayerna Oliver Kahn rekao je da su oduševljeni dolaskom Manea: "On je ambiciozan i želi osvajati naslove. Sa igračima kao što je on svi ciljevi Bayerna su realni", prenosi Hina. 

"Sadio Mane je svjetska zvijezda, a njegov dolazak pokazuje koliko je Bayern atraktivan klub kao i cijela Bundesliga", izjavio je predsjednik Bayerna Herbert Hainer.

Kopirati
Drag cursor here to close