Strateg Liverpoola preuzeo krivicu

Klopp: Loše, stvarno loše...

"Ne dobivamo ključne bitke na terenu i ključne izazove te prelako dajemo loptu. Teško je organizirati zaštitu za izgubljene lopte koje ne smijete izgubiti. To je u potpunosti moja odgovornost", naglasio je Klopp
Sport / Nogomet | 15. 01. 2023. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je u ovom trenutku tek na devetom mjestu Premiershipa, poprilično daleko od Lige prvaka, pa i Europe uopće. Ima još puno da se igra, na terenu će Redsi morati puno više nego što nude u posljednje vrijeme. Protiv Brightona je to bilo jako loše, najlošije izdanje ove sezone.

U 18 prvenstvenih utakmica ove sezone Liverpool je izgubio 26 bodova. Četiri više nego cijele sezone 2021./22. Nakon novog razočaravajućeg rezultata, Jürgen Klopp se okrenuo prema navijačima Liverpoola i rukama gestikulirao ispriku, pa onda preuzeo krivicu nakon poraza.

"Loše, stvarno loše. Ne mogu se sjetiti gore utakmice, ne samo Liverpoola. Stvarno ne mogu, uopće neke od svojih momčadi. Ovo je stvarno niska točka. Brighton je bio bolja momčad, zasluženo su pobijedili. Igrali su jako dobro. Bila je to vrlo organizirana momčad protiv ne baš organizirane momčadi. Problemi su bili isti kao prošli tjedan kada smo razgovarali o tome. Ne dobivamo ključne bitke na terenu i ključne izazove te prelako dajemo loptu. Teško je organizirati zaštitu za izgubljene lopte koje ne smijete izgubiti. To je u potpunosti moja odgovornost. Imao sam ideju s drugačijom formacijom i nije uspjelo. Ovim putem se ispričavam", rekao je nakon utakmice Klopp.

Kopirati
Drag cursor here to close