Na kraju remi protiv Igmana

Klafurić: Stvorili smo veliki broj prilika koje nismo iskoristili

"Mi smo imali svoj plan, igrali smo, igrači su to ispoštovali na terenu, mislim da smo igrali dobro, unatoč tome što nismo slavili", naglasio je strateg Veleža.
Sport / Nogomet | 18. 12. 2023. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U duelima Veleža i Igmana domaći teren ne igra neku veliku ulogu. To je potvrdila u posljednja utakmica koja je završila bez pobjednika. Treći put zaredom Velež kao domaćin nije savladao Igman, iako je onaj duel iz 2022. godine igran u Gabeli. Tri posljednja susreta, tri remija.

Prošle sezone je Igman došao do prednosti u devetoj minuti, ovaj put u trećoj. Jesu igrači nakon primljenog gola stvorili solidan broj prilika, jesu diktirali ritam, ali nisu mogli bolje od boda. Iako su po prikazanom na terenu bili bliži punom plijenu. Propuštena je prilika da se jesenji dio zaključi novom pobjedu, ali opet, ostala je serija od osam utakmica bez poraza.

"Utakmica je od početka krenula u krivom smjeru, rano smo primili gol, nespretno nakon gužve. Mi smo stvorili veliki broj prilika, ali ih nismo iskoristili. Na kraju smo uspjeli izjednačiti iako je malo nedostajalo da budemo poraženi. Naravno da smo svi razočarani, prije svega navijači jer smo svi očekivali novi trijumf. Međutim, vidjelo se nakon utakmice da su navijači prepoznali želju i doprinos igrača na terenu", pričao je Klafurić u analizi utakmice te dodao. 

"Stvarno smo željeli ovu pobjedu koja je trebala biti neka kruna svega onoga što smo napravili u dosadašnjem dijelu sezonu. Mi jesmo izgubili bodove u nekim duelima protiv Zvijezde, sad Igmana, ali je li netko mogao očekivati da ćemo pobijediti Zrinjski, Sarajevo? Ovo je nogomet, ne pobjeđuje uvijek bolji protivnik. Za nas je najvažnije da smo pokazali kako se znamo vratiti bez obzira na sve. Vratili smo se dva puta protiv Širokog Brijega, sada smo vratili protiv Igmana. Što se tiče ove utakmice, neke stvari kojima nisam zadovoljan neću reći, ali gledajući igrače, njihov pristup, nema tu što zamjeriti. Mi smo imali svoj plan, igrali smo, igrači su to ispoštovali na terenu, mislim da smo igrali dobro, unatoč tome što nismo slavili", naglasio je strateg Veleža. 

Kopirati
Drag cursor here to close