Velež traži treći trijumf u nizu

Klafurić: Sloga je po načinu igre dosta slična Igmanu

"Oni su u dobrom u nizu, ali mi smo domaćini i tako ćemo se postaviti. Ovo je nova utakmica pred nama i novi dan za dokazivanje", reći će Klafurić.
Sport / Nogomet | 23. 09. 2023. u 11:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu protiv Sloge večeras nogometaši Veleža imaju priliku povezati tri pobjede zaredom. Nakon slavlja protiv Željezničara osvojena su i tri boda na gostovanju u Konjicu, eventualnim trijumfom Rođeni mogu preskočiti Sarajevo i približiti se vodećem Širokom Brijegu na samo dva boda zaostatka.

Večerašnji susret protiv Sloge za novog trenera Klafurića bit će svojevrsni debi na domaćem terenu, jer je prethodni protiv Željezničara promatrao s tribina. Sloga iz Doboja u Mostar dolazi nakon sigurnog trijumfa protiv Željezničara, trećeg ove sezone, drugog u nizu.

"Sloga iz Doboja je po načinu igre dosta slična Igmanu. Vrlo su slični po profile igre Igmanu, dobili su jako puno dolaskom Jovića koji je baš protiv Željezničara pokazao svoj kvalitetu, dobro je poznat igrač na ovim prostorima. Oni su u dobrom u nizu, ali mi smo domaćini i tako ćemo se postaviti. Ovo je nova utakmica pred nama i novi dan za dokazivanje. Nemamo velikih problema s ozljedama, prošle su i te viroze, osim Kranjca svi igrači su na raspolaganju. Očekujemo dobru podršku navijača i naravno novu pobjedu," reći će u najavi utakmice Dejan Klafurić.

Kopirati
Drag cursor here to close