U tri minute slomljen otpor Zvijezde

Klafurić: Igrači s klupe unijeli su dodatnu energiju

Na kraju je Dean Klafurić napravio dvije izmjene, na teren je poslao Mihaela Mlinarića i Emira Halilovića. Mlinarić je pogodio za 2:1, na asistenciju Emira Halilovića.
Sport / Nogomet | 20. 04. 2024. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je imao gol prednosti jako dugo, čitavih skoro čitavih 40 minuta. Međutim, u tom periodu nisu Rođeni uspjeli iskoristiti neke svoje prilike, pa je Zvijezda postajala sve opasnija. Zicer na isteku prvog dijela, kao da je bio najava gola gostiju na otvaranju drugog.

Uspjeli su postići gol i poprilično zakomplicirati situaciju na terenu. Kako je vrijeme prolazilo, tako je nervoze sve bilo više. Među igračima, navijačima. Na kraju je Dean Klafurić napravio dvije izmjene, na teren je poslao Mihaela Mlinarića i Emira Halilovića. Mlinarić je pogodio za 2:1, tri minute kasnije Pršeš je efektnim golom postavio konačan rezultat.

"Utakmicu smo mogli uvesti u mirnije vode nakon ranog vodstva uz šanse koje smo stvorili odmah nakon tog vodstva. Nismo uspjeli, i kako to obično biva, kad ne daš gol, onda dobiješ gol.Ja ni u jednom trenutku nisam sumnjao u pobjedi iako je neko vrijeme rezultat bio neriješen, zbog pristupa naših igrača, rada na treninzima i našeg zajedništva i atmosfere koju imamo", istakao je Klafurić pa prokomentirao izmjene i nervozu koja se pojavila

"Igrači s klupe unijeli su dodatnu energiju. Osvojili smo tri boda na kraju i idemo dalje. Kad ne možeš zabiti gol, onda je najbitnije da se ne uđe u nervozu. Tražio sam od igrača da ne podlegnu tome. Nama je bilo najbitnije zadržati mirnoću i strpljivost i da dobijemo dubinu,a ne možemo je dobiti ako nemamo širinu. Nismo mi upisali tri boda prije, mada je to globalno mišljenje, ali upozoravali smo jer smo znali da Zvijezda ima i kvalitetne pojedine i kvalitetan stručni štab", rekao je Klafurić nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close