Elitna runda kvalifikacija za EP

Karačić: Uz kvalitetnu pripremu do što boljeg rezultata

Izbornik BiH će se u ožujku iduće godine natjecati s Austrijom, Danskom i Turskom.
Sport / Nogomet | 06. 12. 2017. u 15:02 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik juniorske nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Toni Karačić nakon današnjeg žrijebanja u kojem su njegovi igrači saznali protivnike u elitnoj rundi kvalifikacija za EP, izjavio je da je i očekivao tešku grupu s obzirom na to da u ovoj fazi "nema lakih protivnika".

Izbornik BiH će se u ožujku iduće godine natjecati s Austrijom, Danskom i Turskom.

''U ovoj fazi natjecanja nema slabih protivnika, pa nismo očekivali ni lakšu ni težu grupu. Moramo što kvalitetnije da se spremimo i idemo utakmicu po utakmicu. Nadamo se najboljem, ali sigurno je da su sve ekipe veoma dobre i da nas očekuju teški mečevi'', kazao je Karačić.

Izbornik je prokomentirao i grupu u kvalifikacijama za EP 2018/19., u kojoj će za protivnike imati Nizozemsku, Irsku i Farske Otoke.

''Nizozemska i Irska sigurno imaju kvalitet i ostvaruju dobre rezultate u omladinskom nogometu. Ni Farske Otoke ne treba potcijeniti. U svakom slučaju najvažnije je kako ćemo se pripremiti za kvalifikacije. Grupa je teška, ali može se ostvariti plasman u elitni krug. Moramo ozbiljno pristupiti poslu i samo tako možemo ostvariti dobre rezultate'', istaknuo je Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close