Pedeset teških karaktera

Tko su najomraženiji ljudi u svjetskom nogometu?

Od poznatih nogometaša među mrskih 50 su i Diego Maradona (13.), Joey Barton (14.), Luis Suarez (16), Diego Costa (18.), Ashley Cole (19.), Paolo Di Canio (20.), Mark Van Bommel (32.), Sergio Busquets (41.), Pepe (46.), Sergio Ramos (50.)
Sport / Nogomet | 06. 12. 2017. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski mjesečnik Four Four Two objavio je listu od 50 najomraženijih imena u svjetskom nogometu, a zanimljivo je da se na vrhu ove liste nalazi bivši predsjednik FIFA-e, Švicarac Sepp Blatter. U top five nema nijednog aktivnog nogometaša, a drugo mjesto zauzima 'Special One', Unitedov menadžer Jose Mourinho. Treći nevaljalac je bivši njemački vratar Harald Toni Schumacher, ispred Michela Platinija i prave prznice među sportskim komentatorima, Richarda Keysa, koji je svrstan na petu poziciju.

Top ten neomiljenih zatvaraju 6. Cristiano Ronaldo (o njemu je sve napisano!), 7. Luciano Moggi (menadžer koji je u Juventusu svojedobno napravio totalnu štetu. U sezoni 2004/05 Serie A ,Juventus je imao Gianluigija Buffona, Zlatana Ibrahimovića, AlessandraDel Piera i apsolutno nije bilo potrebe za varanjem. Ali, Moggi ne bi bio to što jest, kad ne bi malo zamutio... Klub je izbačen iz prvoligaškog natjecanja), 8. je El Hadji Diouf (čovjek koji je na terenu folirao bolje od bilo koga, pljuvao je protivnike, obožavao je naprosto da ga se mrzi), 9. Pete Winkelman (glazbeni producent i poduzetnik u oblasti nekretnina, koji je uspio ugasiti nekoć kultnog Premierligaša, Wimbledon FC, koji je u jednom trenu čak bio i na čelu prve engleske lige. Tradicionalni klub je nakon forsiranog bankrota prebačen sa stadiona Plough Lane u Milton Keynes i preimenovan u MK Dons, koji je službeno osnovan 2004. godine.), dok 10. mjesto zauzima John Terry (ima li nešto što o njemu nije već rečeno?).

Od poznatih nogometaša među mrskih 50 su i Diego Maradona (13.), Joey Barton (14.), Luis Suarez (16), Diego Costa (18.), Ashley Cole (19.), Paolo Di Canio (20.), Mark Van Bommel (32.), Sergio Busquets (41.), Pepe (46.), Sergio Ramos (50.), te još neki manje istaknuti, ali jednako prgavi i nezgodni nogometaši, vlasnici klubova, menadžeri, treneri, suci, sportski reporteri.

Kopirati
Drag cursor here to close