Aleksandar Dragović

Kapetan Zvezde: Ovako se ne igra Liga prvaka

"Svaki igrač mora biti 100 posto bolji, truditi se više. Ovako, kao u prvom poluvremenu, ne može se igrati Liga prvaka", pojasnio je Dragović novinarima.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2023. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Crvene Zvezde Barak Bakhar očito ima sve više problema u ovoj sezoni. U Ligi prvaka je ekipa osvojila jedan bod, u domaćem prvenstvu ima šest manje od Partizana što se nije dogodilo jako dugo. Posljednji poraz Zvezda je upisala od RB Leipziga na domaćem terenu.

Gosti jesu u završnici utakmice mogli ostati bez dva boda, ali su isto tako mogli u prvom poluvremenu doći do uvjerljivije prednosti, baš kao što su mogli i utakmicu ranije zaključiti. Kapetan Crvene Zvezde Aleksandar Dragović je nakon utakmice bio poprilično otvoren, ali i realan.

"Mogli su da povedu 3:0, 4:0. Jeste, mogli smo mi i drugo poluvrijeme da dobijemo, da bude 1:1... Ali tijekom 90 minuta nismo zaslužili ni bod, ništa, da budem iskren. Isti gol smo primili kao u prošloj utakmici. To nije bitno, nego kako smo odigrali. To mi smeta. Moramo da učimo. Da budemo iskreni, to je malo za Ligu prvaka", naglasio je Dragović koji je komentirao i rasplet u ovoj skupini, prije svega utakmicu protiv Young Boysa. 

"Samo pričamo i brojimo, ali ako budemo igrali kao danas, i tu ćemo izgubiti. Ovo mi je bilo malo. Ako mene pitate, zasluženo smo izgubili.

Tada su ga pitali što mora biti bolje.

"Sve! Svaki igrač mora biti 100 posto bolji, truditi se više. Ovako, kao u prvom poluvremenu, ne može se igrati Liga prvaka."

Kopirati
Drag cursor here to close