Prijetili mu pištoljem

Kapetan Newcastlea u tučnjavi ispred noćnog kluba

Kako Daily Mail piše, prvi izlasku iz noćnog kluba Chinawhite nepoznati je muškarac udario Lascellesovog 19-godišnjeg brata laktom u grlo.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2023. u 17:47 Bljesak.info/SN

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleska policija istražuje incident koji se u ranim jutarnjim satima nedjelje 20.kolovoza dogodio u Tynesideu odakle dolazi engleski premierligaš Newcastle, a upravo je kapetan tog kluba Jamaal Lascelles bio jedan od sudionika u spomenutom incidentu.

Lascelles je tog dana s Newcastleom pretrpio poraz od Manchester Cityja (1:0), a navečer je izašao u noćni izlazak sa svojim mlađim bratom i prijateljem. Trener Eddie Howe ekipi je dao dva slobodna dana.

Kako Daily Mail piše, prvi izlasku iz noćnog kluba Chinawhite nepoznati je muškarac udario Lascellesovog 19-godišnjeg brata laktom u grlo.

Nadalje, Englezi tvrde da je nakon toga boca votke bačena prema Lascellesu, ali mu je "za dlaku" promašila glavu. Skupina od "šest do osam" muškaraca navodno je tada napala Lascellesa te su mu prijetili da će ga upucati. Jednog je od muškaraca uspio baciti na pod, ali je njegov brat dobio udarac u glavu. Njihov prijatelj je u međuvremenu završio na podu pri čemu je zadobio udarce nogom u glavu. Grupa muškaraca je zatim pobjegla prije nego što su hitne službe stigle, a Lascellesov prijatelj odveden u bolnicu.

"Jamaal Lascelles na videu nosi crnu majicu i zeleni prsluk na sebi".

Daily Mail nastavlja s izvorima da promatrači kažu da su se bojali da je Lascellesov prijatelj preminuo jer je bio bez svijesti 15 minuta.

Newcastle je informiran o incidentu te iz kluba govore da se stvar interno rješava. Lascelles je u nedjeljnom porazu od Liverpoola bio na klupi. Inače, klubu se pridružio još 2014. godine, a za Svrake je nastupio 225 puta, a od 2016. je kapetan prve momčadi.

Kopirati
Drag cursor here to close