Remi na Goodisonu

Kane i Sigurdsson pogađali po dva puta

U Liverpoolu je odigran susret 32. kola engleske Premier lige u kojem su Everton i Tottenham podijelili bodove rezultatom 2:2.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2021. u 23:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od derbija u engleskom prvenstvu zasigurno su i utakmice između Evertona i Tottenhama. Ovaj put je utakmica bila od velike važnosti za oba kluba.

U 32. kolu engleske Premier  Karamele i Spursi podijelili bodove rezultatom 2:2.

Na isteku prvih pola sata igre gosti iz Londona su praktički iz ničeg došli do prednosti.

Ubacili su Spursi loptu s lijeve strane u kazneni prostor Keane joj glavom mijenja smjer i tako vara svog stoperskog partnera Godfreyja i lopta kao na pladnju dolazi do Kanea, koji s par metara nema problema pospremiti je u mrežu.

No, slavlje gostiju nije dugo trajalo jer je samo četiri minute kasnije Reguilon srušio Jamesa, a sudac Oliver pokazao na bijelu točku. Odgovornost je preuzeo Sigurdsson i zabio za 1:1.

James i Godfrey imali su do pauze još dvije prilike, ali rezultat se nije mijenjao te se na odmor otišlo rezultatom 1:1.

Domaćini su u drugome dijelu prvi put opasno zaprijetili u 60. minuti kad je Richarlison sjajno završio akciju i pospremio loptu u mrežu, ali pomoćni sudac podiže zastavicu, a glavni djelitelj pravde gol poništava zbog zaleđa.

No, samo dvije minute kasnije domaćini ponovno zabijaju, ali ovoga puta gol se ne poništava. Coleman tek što je ušao na teren poslao je povratnu u kazneni prostor gdje se Sigursson sjajno snalazi i iz prve šalje loptu u mrežu za 2:1.

Ipak, u 69. minuti Kane poravnava na 2:2 i poništava prednost domaćina.

Bio je to i konačni rezultat ove utakmice.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close