Nogomet kakav je nekad bio

Kako navijači Aston Ville vide dolazak u Mostar?

Očekivano, navijači se čude stadionu i njegovom kapacitetu, a zanima ih ima li uopće dobrih pubova u Bosni i Hercegovini?
Sport / Nogomet | 03. 09. 2023. u 14:35 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se službeno Aston Villa nije očitovala o gostovanju u Mostaru, navijači Ville već se oglašavaju po pitanju utakmice, šeste i posljednje po redu u skupini.

Trener tima iz Birminghama, veliki Unai Emery, kazao je kako želi uživati u posjeti Bosni i Hercegovini, a pogotovo u utakmici ovdje, navijači već polako sami otkrivaju Mostar, Zrinjski i Bosnu i Hercegovinu.

Njihove reakcije sežu od blagog nepoznavanja, osjetnog čuđenja, a najviše pozornosti za sada privlači stadion koji Engleze sigurno podsjeća na nogomet kakav je nekad (davno) bio.

I wonder how many away tickets we get for Zrinjski. Have you seen the stadium?

Happy with this Group. Should smash this

Easy dubs. Can’t wait take the Mrs Bosnia for a long weekend

My Predictions: 1. Aston Villa, 2. Legia Warszawa, 3. Az Alkmaar, 4. Zrinjski Mostar

Don’t no much about Bosnia but there stadium hold only 9.000 seats

Any decent pubs in Bosnia ? Just asking !

Grupnu fazu natjecanja u Konferencijskoj ligi Plemići otvaraju 21. rujna od 18:45 domaćom utakmicom protiv AZ Alkmaara, a zatim 5. listopada putuju u Birmingham gdje će na čuvenom Villa Parku gostovati kod Aston Ville.

26. listopada slijedi domaći dvoboj protiv Legije iz Varšave, a u Poljskoj će Plemići gostovati 9. studenog.

Mostarci 30. studenog putuju u Nizozemsku kod AZ Alkmaara, a grupnu fazu završavaju 14. prosinca domaćim dvobojem protiv Aston Ville.

Inače, navijači engleskog prvoligaša Aston Ville prijavljeni su za najviše navodnih zločina iz mržnje u usporedbi s navijačima drugih momčadi, prema podacima Ministarstva unutarnjih poslova iz 2020.

Sedam od 13 incidenata prijavljenih protiv navijača Ville bilo je povezano s rasom, pet sa seksualnom orijentacijom i jedan s vjerom.

Kopirati
Drag cursor here to close