"Moramo poštovati protivnike"

Trener Aston Ville prokomentirao grupu Konferencijske lige

Kazao je i to kako su u žrijebu željeli izbjeći daleka putovanja i da su u tome imali sreće.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2023. u 15:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Aston Ville Unai Emery komentirao je grupu u UEFA-inoj Konferencijskoj ligi, u kojoj će, uz AZ Alkmaar i Legiju, igrati i protiv HŠK Zrinjski.

Emery je istaknuo da Aston Villa kao klub mora pokazati poštovanje prema svim protivnicima, a kazao je i to kako su u žrijebu željeli izbjeći daleka putovanja i da su u tome imali sreće.

"Naravno da moramo imati poštovanje za sve naše protivnike. Prije svega željeli smo da nemamo mnogo poteškoća u pogledu putovanja u različite države i mislim da smo dobro prošli što se toga tiče. Nakon toga, ekipe, to su različiti timovi", rekao je Emery pa se kratko osvrnuo na AZ Alkmaar:

"To je klub koji je prethodne sezone igrao u polufinalu natjecanja, oni su tim koji je iskusan u Europi, mi želimo uživati i poštovati protivnike, ali zajedno sa našim navijačima želimo uraditi nešto u ovom natjecanju", kazao je.

Emery je nakon toga rekao da je sretan što će njegovi igrači u naredna tri mjeseca dobiti dodatnih šest utakmica, a da posebno želi uživati na svim mečevima, kako gostujućim, tako i domaćim.

"Sljedeća tri mjeseca će moji igrači igrati dodatnih šest utakmica. Naravno, to je više posla nego inače, ali ja sam sretan zbog toga i pokušat ćemo ostati u ovom natjecanju dokle god je moguće. Želim da uživam u Varšavi, Nizozemskoj i Bosni i Hercegovini. Želim da uživam u svakoj utakmici i svakom trenutku ovdje na Villa Parku", dodao je Emery.

Podsjetimo, prvi duel protiv Zrinjskog, Aston Villa će igrati na svom stadionu 5. listopada, dok će se meč u Mostaru igrati 14. prosinca.

Kopirati
Drag cursor here to close