Velež tri boda od drugog mjesta

Jusufbegović: Tabelu ne gledam, idemo od utakmice do utakmice

"Ne gledam tabelu, raspored da, ali tabelu ne. Idemo od treninga do treninga, od utakmice do utakmice, da radimo maksimalno, vrijedno jer jedino to je zalog da možeš nešto da očekuješ u budućnosti.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2023. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukupno 570 minuta je mreža Veleža netaknuta. Ivančić je u 60. minuti gradskog derbija postigao gol za pobjedu Zrinjskog, nakon čega su Rođeni nanizali šest utakmica bez poraza i primljenog gola kroz Kup i prvenstvo. Malo tko je mogao očekivati takav razvoj situacije posebno kada se zna koliko su se promjene dogodilo u momčadi, da je došao novi trener.

Međutim, računajući pripremni period i dosadašnji tijek prvenstva Velež je za četiri mjeseca uspio doći na tri boda zaostatka do drugoplasiranog Borca, od jedanaest utakmica, ostvareno je devet pobjeda. Iako se činilo kako Velež teško može treću sezonu zaredom izboriti Europu, on je u ovom trenutku po rezultatima, formi i tabeli realan kandidat.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, Leotar ima strašno neugodne igrače prema naprijed, Šipovca, Aćimovića, Stojkovića i da su to igrači koji mogu bilo kome napraviti problem. Neću reći da smo se bojali, ali smo bili dosta oprezni, plus naše mentalno i kondiciono pražnjenje od srijede. Znali da nas te stvari mogu dovesti do problema. Mi jesmo kreirali neke prilike ali to nije bilo toliko tečno i efikasno, ali kada se podvuče crta mislim da smo zasluženo slavili.

Mi smo rekli da ćemo se boriti za Europi i mi se borimo. Ne gledam tabelu, raspored da, ali tabelu ne. Idemo od treninga do treninga, od utakmice do utakmice, da radimo maksimalno, vrijedno jer jedino to je zalog da možeš nešto da očekuješ u budućnosti. Sve ostalo, tabela, rezultat, ne garantiraju ništa ako nisi ono što se kaže kao "zvijer" na svakom treningu. Kažem, od treninga do treninga pa vidjet ćemo koliko ćemo dobaciti, rekao je nakon utakmice Jusufbegović.

 

Kopirati
Drag cursor here to close