Pred večerašnji susret

Jusufbegović: Zvijezda 09 je neugodan protivnik

"Prva utakmica je najteža. Tu tek možemo vidjeti kako stojimo u ovom trenutku. Neće biti lako jer je protivnik vrlo neugodan", kaže u najav utakmice trenera Veleža.
Sport / Nogomet | 29. 07. 2023. u 09:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicom protiv Zvijezde 09, nogometaši Veleža zvanično ulaze u novu sezonu. Tijekom priprema su odigrali nekoliko kontrolnih utakmice, tek su Posušje i Igman bili rivali iz istog ranga takmičenja.
Planirane kontra Goška i Širokog Brijega su otpale jer su protivnici s kojima se Velež vrlo brzo sastaje u prvenstvu.

Igrački kadar se promijenio, dosta je tu novih lica, Azur Mahmić, Klemen Šturm, Ante Oreč, Stefan Vukčević, Yaroslav Oreshkevich, Mihael Mlinarić, Alen Krajnc, Nedim Hadžić. Kako stvari stoje za očekivati je da će u prvoj postavi večeras biti nekolicina ovih igrača. Ne svi, jer su neki imaju problema s papirologijom (Šturm), neki su poput Bjelorusa Oreshkevicha tek stigli.

"Prva utakmica je najteža. Tu tek možemo vidjeti kako stojimo u ovom trenutku. Neće biti lako jer je protivnik vrlo neugodan. Zvijezda 09 ima nekolicinu iskusnih igrača, Gavrića, Maksimovića, Tomanovića, tu je reprezentativac Savić. Sigurno ekipa koja ima glavu i rep. Imaju iskustvo u zadnjoj liniji, veznom redu, imaju motoriku, igrače koji su imali zapažene uloge u Super ligi Srbije. Pokazali su kroz pripreme da su opasna ekipa. Gledali smo ih, vjerujem da smo se pripremili koliko smo mogli. Imamo malih problema, neki igrači su zbog ozljeda preskočio dio priprema, naglasio je Nedim Jusufbegović.

Kopirati
Drag cursor here to close