Neočekivani problem

Juranović u petak odlazi na Zagreb u pregled, Jakirović ne brine oko zamjena

HŠK Zrinjski u srijedu je odigrao šestu utakmicu i ostvario petu pobjedu u ovim pripremama za nastavak sezone.
Sport / Nogomet | 10. 02. 2022. u 12:39 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u Međugorju s 3:0 porazio Krupu, a strijelci su bili Irfan Hadžić (24.), Petar Bojo (28.) i Igor Savić (81.).
 
Video: Zrinjski svladao Krupu
 
"Probali smo malo drugačiji sustav igre, iako to ništa spektakularno ne mijenja u našoj napadačkoj igri, ali probali smo s dva napadača. Iskreirali smo par lijepih prilika, protiv ekipe koja ima glavu i rep, pa mogu biti zadovoljan sa svime, a najviše da se nitko nije ozlijedio", kazao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.
 
Iako se nitko nije ozlijedio, i dalje je van stroja Dragan Juranović koji vuče ozljedu još od kraja jesenskog dijela i to, po svemu sudeći, ozbiljniju.
 
"Juranović u petak odlazi na magnet u Zagreb. Sumnja se da se radi o ozljedi patelarnog ligamenta, ali više će znati doktori koji ga pregledaju", dodaje Jakirović.
 
Iako je Juranović bio jedan od najvažnijih igrača Zrinjskog, ako bude morao na dužu pauzu Jakirović će imati opcija za zamjenu.
 
"Imamo dosta opcija, mogu uskočiti Jukić, Šipovac, Janković, Malekinušić... Ne treba brinuti za to, bitno je samo kako će tko biti u formi", zaključio je Jakirović.
 
Plemići u subotu igraju novu utakmicu. Bit će to provjera protiv Igmana iz Konjica, a igrači koje je poštedio u srijedu, poput Bilbije, Tičinovića ili Bekića, trebali bi igrati 60 do 70 minuta.
Kopirati
Drag cursor here to close