Nova provjera, nova pobjeda

Zrinjski savladao i Krupu

Dobrim dijelom utakmica je odlučena već u prvom poluvremenu, Zrinjski je upisao trijumf 3:0. Strijelci su u prvom poluvremenu bili Hadžić i Bojo, dok je treći gol zabio Savić.
Sport / Nogomet | 09. 02. 2022. u 19:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon odrađenog turniru u Gabeli, nogometaši Zrinjskog su nastavili s odigravanjem prijateljskih kontrolnih utakmica u Međugorju.Danas su savladali momčad Krupe nekadašnjeg premijerligaša, trenutačno vodećeg sastava Prve lige RS-a.

Dobrim dijelom utakmica je odlučena već u prvom poluvremenu, Zrinjski je upisao trijumf 3:0. Do prvog gol Zrinjski je došao u 24.minuti na poprilično jednostavan način nakon greške Vidovića. Bojo je povukao loptu nekih dvadesetak metara i onda uposlio Hadžića koji postiže gol za 1:0. Četiri minute kasnije, nešto duža akcija Zrinjskog, ovaj put je novajlija Trajkoviski u završni proigrao Boju koji iz blizine pogađa za 2:0.

U završnici susreta osam minuta prije kraja, Ivan Bašić je ubacio, na pravom mjestu se našao Savić za konačnih 3:0. Ono što vrijedi spomenuti jeste podatak da je Zrinjski zaigrao s trojicom u zadnjoj liniji Magdić - Jakovljević - Barešić ispred Solde. Gulišija i Trajkovski su pokrivali bokove, dok su Zlomislić i Kamenar počeli kao zadnji vezni, ispred njih Bojo, dok su napadački dvojac činili Hadžić i Šipovac u formaciji 3-5-2.

Zrinjski je igrao u sljedećem sastavu: Soldo, Gulišija (46.Malekinušić), Jakovljević (55.Marić), Magdić, Barišić (46.Savić), Trajkoviski (46.Memija), Zlomislić (61.Bašić), Kamenar (46.Šakota/61.Prskalo), Bojo (61.Janković), Šipovac (61.Jukić), Hadžić (46.Sabljić).

Kopirati
Drag cursor here to close