Bili jako blizu

Juniori za dvije minute ostali bez Europskog prvenstva

Tih poželjenih 1:0 BiH je držala sve do 83.minute, kada na drugoj stativi ostaje usamljen zaboravljeni Cisse. Taj gol kao da je šokirao mlade bh nade, pa je samo dvije minute kasnije nakon velike gužve jednu odbijenu loptu sproveo u mrežu.
Sport / Nogomet | 29. 03. 2022. u 23:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juniorska reprezentacija BiH je bila jako blizu senzacije, plasmana na Europsko prvenstvo. Blizu, nekih osam, devet minuta. U posljednjem kolu bh juniori su trebali bod iz duela sa domaćinom turnira Francuskom i činilo se da sve imaju u svojim rukama nakon što je Filip Čuić glavom zabio nakon ubacivanja Sučića iz kornera.

Tih poželjenih 1:0 BiH je držala sve do 83.minute, kada na drugoj stativi ostaje usamljen zaboravljeni Cisse. Taj gol kao da je šokirao mlade bh nade, pa je samo dvije minute kasnije nakon velike gužve jednu odbijenu loptu kroz šumu nogu iza leđa Šahinovića smjestio Nzouango.

Ovaj turnir Elitne runde kvalifikacija, tri selekcije su završile sa po šest osvojenih bodova, Francuska, BiH i Češka, međutim u takvom raspletu Francuska je u mini tabeli imala najbolju gol razliku i plasirana se na kraju očekivano na Europsko prvenstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close