Nakon dvije vezane pobjede

Juniori bod daleko od Europskog prvenstva

Utakmice posljednjeg kola se igraju 29.ožujka, u istom terminu od 15 sati se sastaju Francuska - BiH, Švedska-Češka Republika.Europsko prvenstvo se igra u Bratislavi i Trnavi, ostalo je još samo šest slobodnih mjesta.
Sport / Nogomet | 26. 03. 2022. u 21:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juniorska reprezentacija BiH je bod udaljena od plasmana na Europsko prvenstvo. Prvog povijesnog. U drugom susretu skupine 2, BiH je savladala Švedsku 3:2, pa sada koliko prije kraja imala maksimalnih šest bodova, dok je Češka iznenadila Francusku 1:0, što znači
da BiH za plasman na Europsko prvenstvo treba jedan bod u posljednjem kolu, u susretu protiv Francuske. U neizvjesnom meču punom preokreta, vidjeli smo pet golova.

BiH je povela nakon 23 minute igre. Korner je izveo Anes Krdžalić, Matej Šakota je savladao Melkera Ellborga. Deset minuta kasnije, Yasin Abbas Ayari vraća utakmicu na početak, ali radost Šveđana je trajala kratko. Aleksandar Kahvić na asistenciju postiže gol za 2:1. Tu nije bio kraj uzbuđenjima, jer u drugoj minuti nadoknade prvog dijela Švedska dolazi do 2:2, zahvaljujući Oscaru Wilhelmssonu.

Na kraju je pobjednika odlučio gol koji je došao nakon sat vremena igre. Admir Bristrić je pogodio za 3:2. Utakmice posljednjeg kola se igraju 29.ožujka, u istom terminu od 15 sati se sastaju Francuska - BiH, Švedska-Češka Republika.

Europsko prvenstvo se igra u Bratislavi i Trnavi, ostalo je još samo šest slobodnih mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close