U finalu savladali Igman

Juniori Veleža obranili naslov pobjednika

Za najboljeg golmana turnira proglašen je talentirani Alvin Ćosić (Igman Konjic), najbolji strijelac je Amar Milak, najbolji igrač turnira Samir Halilagić (obojica Velež)
Sport / Nogomet | 11. 02. 2024. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juniori Veleža obranili su naslov pobjednika na još jednom izdanju međunarodnog turnira "FK Velež - 14. Februar".

Drugu godinu zaredom igrale su juniorske ekipe, ovaj put su tu su uz Velež sudionici bili Igman Konjic, Šibenik i Budućnost. U prvom polufinalu Velež je nakon jedanaesteraca savladao Šibenik 5:4. U regularnom tijeku susreta rezultat je bio 2:2. U drugom polufinalu Igman iz Konjica je bio bolji od Budućnosti 2:1.

U razigravanju za plasman, prvo je Budućnost minimalno slavila kontra Šibenika 1:0 za treće mjesto na turniru. Na kraju je priča zaključena finalnom utakmicom u kojoj su se sastali Velež i Igman. Velež je slavio 4:2 strijelci su bili Muzurović, Halilagić, Milak i Puce, za Igman Šunj i Kozić.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je talentirani Alvin Ćosić (Igman Konjic), dok je Veležov navalni dvojac odnio priznanja za najboljeg strijelca, odnosno igrača turnira. Amar Milak se okitio priznanjem za najboljeg strijelca, dok je Samir Halilagić osvojio laskavo priznanje za najboljeg igrača turnira.

Kopirati
Drag cursor here to close