Još uvijek juniorski

Velež i ove godine organizira Februarski turnir

Ove godine uz domaćina ekipu Veleža tu su ekipe Šibenika, Igmana iz Konjica, Budućnosti iz Podgorice. Turnir se igra u subotu, 10. veljače, u polufinalnim susretima se sastaju. Velež - Šibenik odnosno Budućnost - Igman Konjic.
Sport / Nogomet | 07. 02. 2024. u 14:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularni "Februarski turnir" kojeg je FK Velež organizirao od 1965. godine je ponovo tu, ali drugu godinu zaredom u nekom drugom obliku. Posljednje izdanje nekada najboljeg turnira na prostoru Jugoslavije, organiziranog u čast oslobođenja Mostara u Drugom svjetskom ratu imali smo 1992. godine.

Prošle godine je klub na inicijativu ljudi iz "Omladinske škole Muhamed Mujić" pokrenuo priču koja je stigla do svog drugog izdanja, ali u juniorskoj konkurenciji. Tako su prošle godine sudionici bili Sarajevo, Željezničar, Velež, Sutjeska.

Ove godine uz domaćina ekipu Veleža tu su ekipe Šibenika, Igmana iz Konjica, Budućnosti iz Podgorice. Turnir se igra u subotu, desetog, u polufinalnim susretima se sastaju. Velež - Šibenik odnosno Budućnost - Igman Konjic.

Otvaranje turnira je u 10 sati, prva utakmica na rasporedu sat vremena kasnije, dok je drugo polufinale od 12 sati i 30 minuta. U nastavku programa prvo će se poraženi iz polufinalnih susreta sastati od 16 sati, dok je final u 17 sati i 45. minuta. Utakmice se igraju dva puta po 35 minuta. Prošle godine je u finalu savladao Željezničar 4:1.

Kopirati
Drag cursor here to close