Trener u omladinskoj školi

Junak iz shopping centra završio u Interu

"Odrastao sam slušajući Interove utakmice na radiju i kao nogometaš nisam mogao doživjeti to iskustvo u potpunosti. Nisam uspio ostvariti taj san kao igrač, sada imam novu priliku", objasnio je Tarantino.
Sport / Nogomet | 04. 07. 2023. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

On se zove Massimo Tarantino u listopadu prošle godine je postao jedan od junaka. Massimo se zatekao u za vrijeme krvavog napada u shopping centru u Assagu. U vrijeme krvavog napada 46-godišnjaka koji je nožem usmrtio jednu i ozlijedio pet osoba. Žrtava bi moguće bilo još da se nije umiješao Tarantino. On je poput junaka iz filmova, udarcem nogom napadaču izbio nož iz ruku te ga savladao i čuvao dok nije došla policija.

"Bio sam na blagajni sa suprugom i kćerkom kada sam vidio napadača s nožem u ruci. Instinktivno sam pomislio da ne trebam bježati već sam nogom udario po njegovoj ruci i nož mu je ispao. Uzeo sam ga i bacio, a istovremeno sam držao napadača. Srećom on se nije opirao, bio je miran dok nije došla pomoć i policija",
ispričao je Tarantino što se tada dogodilo.

Tarantino je na poziciji stopera odigrao 203 utakmice u Serie A, još 31 u tamošnjem kupu, a ima i 22 nastupa u europskim klupskim natjecanjima. Tome treba dodati i 90 nastupa u drugoj talijanskoj ligi, Serie A. Igrao je za Cataniju, Napoli, Monzu, Barlettu, Inter, Bolognu, Como, Triestinu i Paviju. U Napoliju je formalno bio član šampionske, Maradonine momčadi, ali samo prvih nekoliko mjeseci sezone jer ga je klub ubrzo poslao na posudbu u Monzu. Sada je dobio novu priliku da u Interu ostavi trag kao voditelj klupske akademije. Klubu za koji navija od malih nogu.

"Naravno da sam radostan, posebno kad se priključiš jednom velikom klubu kao što Inter. Za mene je to druga prilika u Nerazzurrima. Odrastao sam slušajući Interove utakmice na radiju i kao nogometaš nisam mogao doživjeti to iskustvo u potpunosti. Nisam uspio ostvariti taj san kao igrač, sada imam novu priliku", objasnio je Tarantino.

Kopirati
Drag cursor here to close