Vrlo tražen igrač ovog ljeta

Marcus Thuram stigao u Inter

Uz Marcusa, veliki transfer ovo ljeto mogao bi napraviti i njegov četiri godine mlađi brat Khephren, koji igra za Nicu, a želi ga Liverpool.
Sport / Nogomet | 01. 07. 2023. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marcus Thuram je novi igrač Inter. Francuski napadač stigao je besplatno nakon što mu je istekao ugovor s Borussijom Monchengladbach. S Interom je potpisao do 2028. godine. Thurama su htjeli dovesti i PSG i Milan, no Parižani su na kraju odustali, a između dva gradska rivala Francuz je odabrao Inter.

Bit će mu to četvrti klub u karijeri. Seniorski debi imao je u Sochauxu, iz kojeg je prešao u Guingamp, da bi ga Monchengladbach doveo 2019. godine. Prošla sezona bila mu je najbolja dosad te je u 30 nastupa u Bundesligi ostvario učinak od 13 golova i šest asistencija. Bio je i na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Marcus je sin francuske legende Liliana Thurama, kojeg Hrvatska pamti po dva gola u polufinalu SP-a 1998. godine. Uz Marcusa, veliki transfer ovo ljeto mogao bi napraviti i njegov četiri godine mlađi brat Khephren, koji igra za Nicu, a želi ga Liverpool.

Kopirati
Drag cursor here to close